239 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
16.10.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

100 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ»

Σκόρπια

Ορφέας

100 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ»Σχεδόν 100 καλλιτέχνες – όχι μόνο από το χώρο του τραγουδιού – εύχονται στους αναγνώστες του

«ΟΡΦΕΑ» (www.e-orfeas.gr), για το 2014!

Tους ευχαριστούμε, όλους, από καρδιάς, για την τιμή και την αγάπη τους. Και, σας ευχόμαστε, μαζί τους, Καλή χρονιά!

 

 

 

 

 Νίκος Αβαγιανός

Εύχομαι για όλο τον κόσμο απλά πράγματα. Όλες οι ευχές που πήρανε να πραγματοποιηθούν με υγεία και ΑΓΑΠΗ πάνω απ’ όλα, γιατί έχουμε ξεχάσει την έννοια της αγάπης και της αλληλεγγύης... ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  
 

 Ελπίδα Αδαμίδου

Σας εύχομαι από καρδιάς ευτυχισμένο το 2014. Υγεία, κουράγια και χαρά σε όλους. Με αγάπη.

  
 

 Αλέξια

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να συνειδητοποιήσει, να καταλάβει ότι μόνο ακολουθώντας ότι μας δίνει ΧΑΡΑ, μπορεί αυτή η ζωή να είναι απόλαυση, αντί βάσανο. Επίσης, έχουμε κριτική σκέψη και με ότι δεν συμφωνούμε: α) το ΛΕΜΕ, το Αρθρώνουμε, ή β) το Αλλάζουμε σήμερα. Όχι αύριο. Μπορούμε τα πάντα φτάνει να το πιστέψουμε. Εγώ φέτος μαθαίνω να: Εμπιστεύομαι α) Εμένα, β) την Ύπαρξη. Καλή Χρονιά! Σας στέλνω Αγάπη από την Νέα Υόρκη!

  
 

 Αλεξία Αλεξιάδου

Καλή χρονιά στην πιο γλυκιά παρέα! Εύχομαι ο Άι Βασίλης να φέρει πολλά δώρα σε όλους το 2014! Τα μεγαλύτερα δώρα για ένα σπίτι είναι η ζεστασιά της ψυχής, τα αρώματα της κουζίνας, τα χαμόγελα των παιδιών και οι αληθινοί φίλοι! Υγεία, αισιοδοξία και αγάπη φίλες και φίλοι μου κι όλα τα υπόλοιπα... θα πάνε σίγουρα καλά!

  
 

 Λένα Αλκαίου

Εύχομαι το 2014 να είναι μια χρονιά που να μπορέσουμε να χαμογελάσουμε ...να είναι λιγότεροι οι άστεγοι, λιγότεροι οι άνεργοι, λιγότερα τα παιδιά που πεινάνε και κρυώνουν... να κρατήσουμε μέσα μας την αγαπη και για τους άλλους και για εμάς... να είναι μια χρονιά που θα φανεί το φως για καλύτερες μέρες... ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ... Καλή χρονιά!!!

  
 

 Θέμης Ανδρεάδης

Ψυχραιμία Αδέλφια! Γιατί την χρειαζόμαστε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές μας. Δημιουργήστε σε όλα τα επίπεδα αδιαλείπτως! Η μόνη έξοδος που θα μας οδηγήσει ασφαλώς, εκτός αδιεξόδων (έστω και αφιλοκερδώς). Αλληλεγγύη - Κατανόηση – Αγάπη. Καλή Χρονιά!

  
 

 Ρίτα Αντωνοπούλου

Εύχομαι να αρχίσουμε να νιώθουμε το διπλανό μας και όλοι, ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί, να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη... να γίνουμε πιο ανθρώπινοι. Καλή χρόνια να έχουμε και να γίνουν περισσότερα τα χαμογελαστά πρόσωπα.

  
 

 Στάθης Αρτινός

Εύχομαι το 2014 να φέρει υγεία, αγάπη κι αληθινά χαμόγελα...

  
 

 Στέλλα Βαλάση

Ο νέος χρόνος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, κι αν ήταν λίγες του παλιού να μας τις συμπληρώσει... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!!!

  
 

 Βαρτουί Βαρτανιάν

Αγάπη, Αλήθεια, Φως, Αλληλεγγύη, Κάθαρση, σε προσωπικό, αλλα και παγκόσμιο επίπεδο. Κραταιά ψυχή. Ανοιχτό μυαλό. Επ-Αναστατημένη καρδιά… Αυτά εύχομαι και είναι αρκετά για να πάει μπροστά επιτέλους τούτη η ανθρωπότητα...

  
 

 Έλενα Βασιλειάδη

Εύχομαι λοιπόν το 2014 να ‘ναι πατροπαράδοτο, γιατί μας ταιριάζει, να ζηλεύουν και οι "έξω", να' ναι πιο ανοιχτόμυαλο στην αποδοχή του διαφορετικού, να 'ναι πλούσιο από αγάπη και υγεία και να μας τινάξει τα μυαλά από ευτυχία!!! Να λιγοστεύουν τα λεφτά και να μεγαλώνουν οι αγκαλιές!!! Ενωμένοι σαν ένα μπουκέτο από πολύχρωμα λουλούδια, ν' αντιστεκόμαστε στην ασχήμια και στη μιζέρια!!!

  
 

 Γιώργος Βερυδάκης (λυράρης)

Μια μαντινάδα θα σου πω για το καινούργιο χρόνο. Να ‘χεις αμέτρητες χαρές κι αλάργο σου το πόνο.(Γ. Β.). Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, πάνω απ ολα υγεία, πολύ αγάπη και καλύτερες μέρες.

  
 

 Μεγακλής Βιντιάδης

Εύχομαι το 2014 να είναι για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ η ανάστασή της. Εύχομαι επίσης το 2014 να πρωταγωνιστήσει ο ΛΑΟΣ.

  
 

 Ματθαίος Γιαννούλης

Εύχομαι χρόνια πολλά, πάντα υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους σας. Μια χρονιά γεμάτη από όλα!!!

  
  

Δημήτρης Γιώτης

Ονειρευτείτε, αγαπήστε, τολμήστε… η ζωή είναι μικρή και δεν είναι πρόβα… Είναι εδώ και τώρα!!!

 

  
 

 Νέλλη Γκίνη

Τα όνειρα όλων μας να γίνουν πραγματικότητα, υγεία, αισιοδοξία, ατέλειωτα χαμόγελα για τον καινούριο χρόνο και η φλόγα της ελπίδας να μένει πάντοτε αναμμένη!

  
 

 Βαγγέλης Δούβαλης

Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες του «ΟΡΦΕΑ» με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα το 2014.

  
 

 2Τρίτα

Παίζοντας καθημερινά με τους όρους μιας στημένης παρτίδας, ευχόμαστε από εδώ και εμπρός το πρώτο θέμα των ειδήσεων να αποτελέσουν γεγονότα, όπως η ανταλλαγή μιας αγκαλιάς, η ίδια η απλότητα της ζωής - που όσο δύσκολη και αν φαντάζει μπορεί να αποδειχθεί για τον καθένα μας ενδιαφέρουσα και δημιουργική, σαν χορός, η αξία του ταξιδιού και των αναμνήσεων που γεννά ο χρόνος, ή ακόμα και μια πράξη ηρωισμού, από εμάς τους ίδιους ή από το τέρας που κρύβουμε μέσα μας... Καλή Χρονιά!

  
 

 Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Καμιά πρωτότυπη ευχή: υγεία, αγάπη, ενότητα, ηρεμία του νου και της ψυχής. Ας διατηρήσουμε αυτά και η χρονιά θα μας βγάλει στα καλύτερα.

  
 

 Ευδοκία

Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο, η καινούρια χρονιά, που έφτασε να φέρει απλόχερα στον καθένα ξεχωριστά, ότι έχει ποθήσει η καρδιά του, ότι έχει στερηθεί ο καθένας περισσότερο... Χαμόγελα μόνο... Χαρές… Υγεία... Αγάπη... Ευημερία… Το 2014 να είναι μια χρονιά, ευχάριστων αλλαγών, γεμάτη αισιοδοξία... Με πολύ μουσική, με πολύ αγάπη και καλό Ελληνικό τραγούδι.

  
 

 Ευσταθία

Καλή χρονιά με υγεία,παρρησία, καλά μυαλά, καλά ξεμπερδέματα, καλή λευτεριά ,λιγότερο internet και περισσότερο sex (βοηθάει στο ξεμαλακομπούκωμα).

  
 

 Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Εύχομαι το 2014 να δώσει σε όλους τους ανθρώπους της γης που αγωνίζονται, για τα αυτονόητα (ελευθερίες και δικαιώματα), τους καρπούς των αγωνιών και των κόπων τους.

  
  

Σόνια Θεοδωρίδου - Θεόδωρος Ορφανίδης

Ευχόμαστε υγεία εκπλήρωση και δημιουργικότητα.

  
  

Δημήτρης Ιατρόπουλος

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΟΙ "νεοέλληνες" ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !

  
 

 Μιχάλης Ιατρόπουλος

Χρόνια πολλά και σε εσάς επιτυχίες πάντα!

  
  

Γιάννης Κ. Ιωάννου

Εύχομαι στον «Ορφέα» και τους αναγνώστες του, μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος της κρίσης και τον ερχομό της Άνοιξης, στη αγαπημένη μας χώρα και τις ζωές μας. Μιαν Άνοιξη που θα φέρει ευημερία, νέα πνοή, νέα όνειρα ΝΕΟ ΗΘΟΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ, στον βίο και την Πολιτεία της καθεμιάς και του καθενός μας! Υγεία, αγάπη και πολύ ΧΑΡΑ για όλες και όλους μας, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ που θα μας ανεβάζει και θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους! Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2014!

  
 

 Εύα Κανέλλη

Το νέο έτος που έρχεται, εύχομαι να μας φέρει πρώτα απ’ όλα Υγεία και Ευτυχία. Να μας χαρίσει ότι επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, δύναμη και ελπίδα. Ελπίδα, χωρίς αυτήν δεν υπάρχουν ούτε όνειρα ούτε στόχοι, ας ελπίζουμε λοιπόν σε ένα ομορφότερο μέλλον για όλους μας. Χρόνια μας Πολλά!!!

  
 

 Μαρία Κανελλοπούλου

Εύχομαι και ελπίζω η νέα χρονιά να έχει φως και αγαπη σε ολα τα επίπεδα, και μια μεγάλη αγκαλιά ο ένας για τον άλλον. Για μένα αυτο είναι το μυστικό για να πάμε ένα βήμα παραπάνω!!!

  
 

 Παναγιώτης Καποδίστριας

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει όλους πιο αισιόδοξους και γεμάτους όνειρα, γιατί όπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα ποίημα: "τα όνειρα βγαίνουν αληθινά μόνο αν τα πιστέψεις". Ευτυχισμένο το 2014!

  
 

 Θέλμα Καραγιάννη

Υγεία, χαρά και τα μάτια μας… 14!

  
 

 Νίκος Καρακαλπάκης

Εύχομαι σε όλους τη νέα χρονιά να ζήσουμε τις στιγμές εκείνες που θα μας οδηγήσουν στο επόμενο βήμα της ζωή μας, στην εξέλιξη και την ωριμότητα μας, στο μοίρασμα και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων μας. Επίσης στους νέους καλλιτέχνες – όπως εγώ – να μην πάψουμε να είμαστε δημιουργικοί και να προσπαθούμε να στηρίζουμε και να χτίζουμε τα όνειρα μας με σεβασμό στην τέχνη, τον κόσμο και τον εαυτό μας. Με σύμμαχο πάντα τον «OΡΦΕΑ» που στηρίζει την καλή μουσική. Καλή χρονιά!

  
 

 Νεκταρία Καραντζή

Αν κάθε 1η Ιανουαρίου σηματοδοτεί μια νέα αρχή, κρατήστε όσους και όσα αγαπάτε και διαρκούν στον χρόνο της καρδιάς σας και τολμήστε να ζήσετε όσα καινούρια ονειρεύεστε, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Μην περιμένετε τις προϋποθέσεις. Δεν έρχονται ποτέ. Εμείς τις φτιάχνουμε. Κι ο Θεός ενεργεί μόνο όταν εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα. Υγεία, Χαρά και καλές Μουσικές!

  
 

 Πέτρος Καρπαθάκης

Το 2014 εύχομαι να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Αγάπη και γαλήνη στις καρδιές μας, ειλικρίνεια στις σχέσεις μας και καλοσύνη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας!!!

  
 

 Στέφανος Κόκκαλης

Καλή χρονιά γεμάτη από αγάπη, υγεία, δημιουργία, έμπνευση και πολλές δουλειές για όλους!!! Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά!!!

  
 

 Βύρων Κολάσης

Καλή χρονιά στο σάιτ σας με πολλές ευχές και χαμόγελα!!!

  
 

 Δημήτρης Κοντογιάννης

Υγεία και δημιουργικότητα!

  
 

 Θοδωρής Κοτονιάς

Εύχομαι δύναμη, να κοιτάξουμε όλοι πιο βαθιά από τα ρηχά συναισθήματα και πιο ψηλά από τη κάλπικη σκέψη, μήπως και βρεθούμε μεταξύ μας... και ανατρέψουμε τις προβλέψεις. Αγάπη σε όλους και σε όλα!

  
 

 Δόμνα Κουντούρη

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη για όλον τον κόσμο.

  
 

 Μαρία Κρασοπούλου

Το 2014 να φέρει υγεία και όμορφες στιγμές. Να είναι γεμάτο αγάπη, αλήθεια και ελπίδα. Με αυτά τα συστατικά όλα φτιάχνονται απ’ την αρχή.

  
 

 Χρίστος Κωνσταντόπουλος

Εύχομαι το 2014 να αγαπήσουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον, όλες οι λύπες και τα δάκρυα να γίνουν ελπίδες, χαρές, τεράστια χαμόγελα και πολλή μουσική!

  
 

 Γιώργος Λαμπάτος

Εύχομαι υγεία, δύναμη και ελπίδα!!! Να ξεκινήσουμε όλοι μας καινούρια όνειρα και να έρθουμε όλοι μας πιο κοντά ο ένας με τον άλλον!!!

  
 

 Πάνος Λαμπρίδης

Ευχή μου το 2014 να είναι εναρκτήρια χρόνια επανακαθορισμού ενός συστήματος αποχαύνωσης που μετέτρεψε τον άνθρωπο σε υπηρέτη του. Εύχομαι να είναι η απαρχή ενός δικαιότερου κόσμου, που μεγάλες ιδέες, οι τέχνες, τα ιδανικά και η φιλοσοφία θα είναι κοινωνικά πρότυπα στο μέλλον. Εύχομαι να αρχίσουμε όλοι να ξαναονειρεύομαστε, εύχομαι να μπορούμε πάλι να μυρίζουμε τα λουλούδια με βαθιές ανάσες... Καλή χρονιά…!!

  
 

 Ανδρέας Λάμπρου

2014 ευχές για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο υγεία, χαρές, επιτυχίες, δημιουργία και χαμόγελα! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο από ποτέ ενωμένοι και αγαπημένοι, δίνοντας ο ένας το χέρι στον άλλο, έξω από κόμματα, θρησκείες, πιστεύω και ιδεολογίες. Δημιουργώντας έτσι, μία τεράστια γροθιά, για να γκρεμίσουμε όλοι μαζί, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Αυτή τη χρονιά δεν θέλω να δω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαΐ…

  
 

 Κορίνα Λεγάκη

Ας είναι η νέα χρονιά για όλους μας γεμάτη υγεία, ομορφιά και δημιουργία. Ας είναι το 2014 η έναρξη για τη γέννηση ενός κύματος. Ενός κύματος που αποτελεί το έναυσμα για το όνειρο. Καλή χρονιά!

  
 

 Βασίλης Λέκκας

Εύχομαι σε όλους μας, να ακούμε όλο και πιο συχνά τον μέσα μας Ορφέα.

  
  

Κώστας Λεμονίδης

Εύχομαι το 2014 να είναι πιο φωτεινό για όλους...

  
  

Δάφνη Λέμπερου

Εύχομαι το 2014 σε όλους τους ανθρώπους (εκτός απο τους πολιτικούς), υγεία, κουράγιο και πολύ δουλειά, για να παλέψουμε τους δύσκολους καιρούς που περνάμε και θα περάσουμε... σημασία έχει η συντροφιά και το μαζί! Η (καλή) ΜΟΥΣΙΚΗ έχει μεγάλη δύναμη & είναι εφόδιο για τους δύσκολους καιρούς… Αγαπάτε για να αγαπηθείτε… και θα τη βρούμε την άκρη.

  
  

Πηγή Λυκούδη (Συνθέτης)

Εύχομαι να επιλέξουμε όλοι να κάνουμε το 2014 αυτό που θα κρατήσει την ψυχή μας δυνατή, έτσι ώστε να αντέξει, να μην σωπάσει και τελικά να νικήσει μέσα στο ίδιο της το ΦΩΣ!

  
 

 Ευανθία Μάγνη

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να έρθει γεμάτη λάμψη και ελπίδα, να μας δώσει αυτοπεποίθηση και κουράγιο για ένα νέο ξεκίνημα. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, υγεία και πολλά - πολλά χαμόγελα!

  
 

 Σαββέρια Μαργιολά

Εύχομαι το 2014 να είναι γεμάτο με Υγεία, ευτυχία, δημιουργία και να φέρει φως στο νου και την ψυχή μας!

  
 

Διονύσης Μαρίνος

Έτσι όπως όλα έχουν ειπωθεί και γραφτεί, άλλο δεν μένει από εκείνο το μικρό ευχετικό κερί, με μια φλόγα σπιθαμιαία, να μας θυμίζει πως η μεγαλύτερη ελπίδα ταιριάζει στο μικρότερο σώμα. Καλή χρονιά!

  
 

 Δήμητρα Μαστορίδου

Εύχομαι στους αναγνώστες του «Ορφέα» καλή χρονιά! Που να ζούμε την κάθε μέρα της με την ίδια λαχτάρα και δύναμη. Που οι Δευτέρες της να είναι το ίδιο γεμάτες με τις Τρίτες, τις Κυριακές... Μια χρονιά αφύπνισης, οραματισμού και μαχητικότητας. Αγάπης για το διαφορετικό, το μη οικείο, το ξένο. Μια χρονιά που στο τέλος της να μας αφήσει με μάτια πιο λαμπερά, χαμόγελα πιο πλατιά και ανοιχτή καρδιά! Μια χρονιά - αγκαλιά!

 
  

Νότης Μαυρουδής

Ευχές για ένα καλύτερο 2014. Και, "καλύτερο" θα είναι όταν θα γίνουμε πιο συλλογικοί, πιο "μαζί". Να ανατρέψουμε την ατομικότητα και να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τους συνανθρώπους μας. Να ψάξουμε βαθειά τις αιτίες των κακοδαιμονιών και να δούμε τη ζωή με νέες σκέψεις και δυνάμεις, απαλλαγμένοι από τις χρόνιες αγκυλώσεις. Εάν το 2014 δεν είναι καλύτερη χρονιά, η χώρα θα βρεθεί πολύ πίσω και θα αποσυντεθεί ο σύγχρονος πολιτισμός της και κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού. Θα χάσουμε το νήμα που θα μας φέρει πιο κοντά σε μια φιλοευρωπαϊκή συνείδηση. Ο καθένας ας κάνει τη δική του προσπάθεια για το ξεπέρασμα της πολυποίκιλης Ελληνικής κρίσης...

  
 

 Μάρθα Μεναχέμ

Αυτές τις μέρες, με το χαρμόσυνο κλίμα που ευαισθητοποιεί τις ψυχές μας, είναι κατάλληλες να μοιραστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, είτε υλικά πράγματα, είτε χαρίσματα, είτε ταλέντα και δεξιότητες, που θα ωφελούσαν τον κόσμο, σαν πράξη ευχαριστίας σ’ αυτόν που μας τα δώρισε. Άφοβα να ανοίξουμε τον εαυτό μας και να τα προσφέρουμε. Ευλογημένος ο καινούργιος χρόνος 2014. Εύχομαι για όλους κάθε μέρα να είναι γιορτή, κάθε μέρα Χριστούγεννα!!!

  
 

 Ανδριάνα Μπάμπαλη

Εύχομαι όλα όσα ευχόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα και να περάσουμε σε νέες ευχές, γιατί κουραστήκαμε να ευχόμαστε να πάνε όλα καλύτερα! Και φυσικά να βάλουμε κι εμείς "το χέρι" μας σε αυτό με περισσότερες πράξεις κ λιγότερα λόγια!

  
 

 Αντρέας και Μαίρη Μπάρκουλη

Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους, να μας κάνουν να χαμογελάμε... αυτή τη δύσκολη περίοδο της γενοκτονίας, νομίζουμε ότι το να μπορούμε να χαμογελάμε είναι η άμυνά μας.

  
 

 Αλέξανδρος Μπελλές

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει πιο συνειδητούς και πιο συνειδητοποιημένους. Να αγαπήσουμε τον εαυτό αλλά και τον συνάνθρωπο μας. Αγάπη, Υγεία και αλληλεγγύη!!

  
 

 Σπύρος Μπιμπίλας

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε όσα απίστευτα συμβαίνουν γύρω μας και κουράγιο για να μπορέσουμε να εναντιωθούμε με όσο σθένος έχουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο… ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

  
 

 Μαρία Μπόκια & Αργυρώ Κάτρη

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους! Το 2014 να αποτελεί μια χρονιά δημιουργική, μουσική, γεμάτη αγάπη, χαμόγελο, ευτυχία και ανθρωπιά για όλους!

  
 

 Άννα Μπουρμά

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει πίσω την ανθρωπιά σε όσους την χάσανε και να τους την μάθει σε όσους δεν την είχαν ποτέ! Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, συνείδηση και δημιουργία. Με αγάπη!

  
 

 Γιάννης Μωραίτης

Εύχομαι πρωτίστως υγεία... και εν συνεχεία χρόνια Καλά, γιατί το "καλά" μετράει πιο πολύ από το "πολλά", γεμάτα χαμόγελα, γεμάτα όνειρα που πραγματοποιούνται, γεμάτα αγάπη... και, τέλος, Καλά μυαλά... ώστε να μην επαναλαμβάνουμε λάθη...!Καλή μας Χρονιά!!!

  
 

 Νίκος Μωραίτης

Ζητώ δικαίωμα από τον καινούργιο χρόνο για δύο ευχές: 1. Υγεία. 2. Να ξεφοβηθούμε, να τολμήσουμε. Ποιος αντέχει πια να βλέπει ανθρώπους που κουβαλούν τη ζωή σαν βάρος;

  
 

 Αργύρης Ναστόπουλος

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και πολλά χαμόγελα!

  
 

 Γιάννης Νικολάου

Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία, αγάπη, έμπνευση!!!

  
 

 Τάνυα Νικολούδη

"Είτε μέρα, είτε νύχτα, η ΖΩΗ είναι ωραία! Χρόνια πολλά.

  
 

 Πένυ Ξενάκη

Μακάρι η καινούργια χρονιά να είναι πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη, πιο αληθινή… Με περισσότερα χαμόγελα και φως στο γκρίζο που βιώνουμε σήμερα. Ας γίνουμε όλοι μας πιο σοφοί και κυρίως ας έχουμε γύρω μας και μέσα μας Αγάπη! Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!!!

  
 

 Κωνσταντίνος Παλιατσάρας(τενόρος)

Ο καινούργιος Χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα. Να μας δώσει φώτιση να σηκώσουμε και πάλι την Πατρίδα μας στα πόδια της. Υγεία, ειρήνη, αγάπη σε εσάς και στις οικογένειές σας.

  
 

 Ηλίας Παλιουδάκης

Εύχομαι Χρόνια Πολλά!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος, γεμάτο με υγεία χαρά και ευτυχία για όλον τον κόσμο!!! Χρόνια Πολλά!!! Καλή χρονιά!!!

  
 

 Ειρήνη Παπαδοπούλου

Καλή χρονιά με υγεία!

  
 

 Ζωή Παπαδοπούλου

Εύχομαι το 2014,να μας φέρει πιο κοντά στο φώς, πιο κοντά στον διπλανό μας, που μας έχει ανάγκη, πιο κοντά στα όνειρα μας, πιο κοντά στην ψυχή μας...! Καλή χρονιά, να έχουμε , λοιπόν, με μουσικές κι όνειρα…!!!

  
 

 Πίτσα Παπαδοπούλου

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας, η νέα χρονιά να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία, περισσότερη υπομονή και κουράγιο στον Ελληνικό λαό, εύχομαι δύναμη και συμπαράσταση, αλληλεγγύη και υποστήριξη. Χρόνια Πολλά!!!

  
 

 Σοφία Παπάζογλου

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, πρώτα υγεία για να έχουμε δύναμη και αντοχή, αγάπη για να έχουμε χαμόγελο, δημιουργικότητα για να είμαστε σε εγρήγορση, να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τον εαυτό μας και να δουλεύει το μυαλό. Εγώ θα ήθελα οι πατριώτες μου να αρχίσουν να λειτουργούν περισσότερο συλλογικά και λιγότερο ατομικά και να σέβονται τον πλησίον. Ας είναι ευτυχές, δημιουργικό και πιο αισιόδοξο το 2014 λοιπόν. Και του χρόνου!

  
 

 Πένυ Παπακωνσταντίνου

Η ευχή μου για το 2014 είναι υγεία πάνω απ' όλα! Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ας τη ζήσουμε απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Αλήθεια και ταξίδι προς το όνειρο! Ευτυχισμένο το 2014.

  
  

Γρηγόρης Πολύζος (Μουσικοσυνθέτης)

Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Με υγειά, χαρά, ευτυχία, εμπνεύσεις, ένστικτο αλλά και λογική, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις στα διλήμματα της ζωής. Και με πολλές και καλές μουσικές εννοείται...

  
  

Μαίρη Ραζή

Εύχομαι Υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο! Αγάπη χωρίς όρια και δημιουργικότητα πάντα!

  
 

 Πέννυ Ραμαντάνη

Νέος χρόνος ήρθε. Εύχομαι σε όλους να τον ζήσουν με υγεία, με ανθρώπους που μοιράζονται ευτυχία, με θάρρος, με αγάπη, με χαρά! Και τα υπόλοιπα θα τα παλεύουμε! Καλή χρονιά!!!

  
 

 Άντρια Ράστη

Εύχομαι στους αναγνώστες του «Ορφέα», να έχουν την πιο χαρούμενη τους χρονιά, γεμάτη μουσική που θα φέρει, αγάπη χωρίς όρια, χαμόγελα αυθόρμητα και υγεία στο μυαλό και στην ψυχή μας!

  
 

 Ηρώ Σαία

Εύχομαι το 2014 να είναι μια Καλή χρονιά για όλους, με υγεία, δύναμη και πίστη, ώστε να αντέχουμε και να ξαναστεκόμαστε στα πόδια μας, μετά από κάθε δυσκολία... Στο Νέο Έτος που είναι σαν ένα Λευκό Χαρτί, εύχομαι να καταφέρουμε να ζωγραφίσουμε με τα πιο όμορφα χρώματα, πολλές ωραίες στιγμές γεμάτες από αγάπη χαρά, δημιουργία.

  
 

 Λυδία Σέρβου

Εύχομαι το 2014 να χαρίσει σε όλους μας υγεία - ψυχική και σωματική - δύναμη, αλληλεγγύη, ελπίδα, χαρά, ενότητα και αγάπη. Πολύ αγάπη... Καλή Χρονιά!!!

  
 

 Αλέξης Σέρκος

Γνωρίζοντας ότι περνάμε δύσκολα όλοι μας και τις περισσότερες φορές λέμε σε κάθε τελείωμα μιας χρονιάς "άντε να φύγει κ αυτός ο χρόνος", λησμονώντας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφαιρούμε χρόνια, θα ευχηθώ σε όλους μας και ο επόμενος χρόνος να μας βρει όλους ΥΓΙΕΙΣ και με ότι δίνει στον καθένα μας ΧΑΡΑ, ΚΙΝΗΤΡΟ, ΔΥΝΑΜΗ, να συνεχίσει να παλεύει σ αυτό το ταξίδι που λέγεται ΖΩΗ...

  
 

 Πέννυ Σταθάκη

Εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο... εύχομαι γρήγορα βήματα στην επιστήμη, για την αντιμετώπιση νοσημάτων που οδηγούν τον άνθρωπο στο θάνατο… εξέλιξη σε όλους τους τομείς που έχουν ως επίκεντρο τον Άνθρωπο... και για τη χώρα μας την Ελλάδα… μεγαλύτερη συνειδητότητα σε όλους μας σε ότι αφορά την λέξη «Ελλάς» και «Έλληνας» και πως προσδιορίζεται στην καθημερινότητα που ζούμε... και μεγαλύτερη προσπάθεια απο τους πολιτικούς να μας δείξουν για ποιο λόγο πρέπει να τους πάρουμε στα «σοβαρά».

  
 

 Τιτίκα Στασινοπούλου

Ζεσταίνουμε οι Έλληνες τις παγωμένες από τα βάσανα καρδιές μας και φορτώνουμε τις μπαταρίες μας, κουράγιο για τις νέες ανηφόρες της ζωής... Μακάρι να είναι τούτο ένα σημάδι συμπόνιας από την χρονιά που φεύγει για να μαλακώσει τις πληγές που μας αφήνει... Ίσως κι ένα ευγενικό καλωσόρισμα στη νέα που ετοιμάζεται να καθίσει στο θρόνο της επόμενης βασίλισσας της πλάσης... Ευκαιρία να ευγνωμονήσουμε την γερασμένη που απέρχεται για ό,τι όμορφο μας έφερε και να την συγχωρήσουμε για όλα τα άσχημα... Ας αποφύγουμε τους επώδυνους απολογισμούς, αφού πιο βαθειά πονάει το μαχαίρι των «δικών» μας ανθρώπων... Ιδιαίτερα η απώλεια αγαπημένων που ταξίδεψαν... Είθε ο Πλάστης να στείλει φώτιση στους «υπηρέτες του λαού»; Για να σταματήσουν την κατηφόρα που μας έσπρωξαν… Δεν αξίζει η Ελλάδα μας τέτοιες συμπεριφορές... Είναι φοβερά επώδυνο το χτύπημα, από εκείνους που ο λαός τους παρέδωσε την εμπιστοσύνη του και τους άφησε να διαχειριστούν το μέλλον των παιδιών μας... Μακάρι η... ανταπόδοση να μην φορτίσει τα χέρια με την ορμή της οργής... Ας αισιοδοξήσουμε λοιπόν, ακολουθώντας την ομορφιά της στιγμής που εύχομαι να μείνει έτσι χαμογελαστή για πάντα.

  
 

 Σταύρος Σταύρου

Ίσως να είναι λίγο παράδοξο για κάποιον που ασχολείται καθημερινά με τις λέξεις να ξεκινά την ευχή του με την συνειδητοποίηση ότι το κλισέ είναι καμιά φορά απαραίτητο! Εύχομαι λοιπόν στους αναγνώστες του e-orfeas υγεία πάνω από όλα! Εύχομαι, επίσης, το 2014 να φέρει όμορφες στιγμές, αγάπη, χαμόγελα και καινούρια όνειρα! Γιατί είναι τα καινούρια όνειρα που κάποτε θα γίνουν οι καινούριες όμορφες στιγμές, τα καινούρια χαμόγελα... Ας είναι το 2014 η χρονιά που θα φωτίσει τις καλύτερες μέρες που τόσο περιμένουν οι Έλληνες! Όσο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Κύπρο, η ευχή μου είναι η νέα χρονιά να είναι ζωγραφισμένη με τα χρώματα της ελευθερίας... Και αν τα όνειρα δεν γίνουν όλα πραγματικότητα, αν έρθουν δύσκολες στιγμές, αν κυλήσουν κι άλλα δάκρυα, εμείς θα λέμε "χαλάλι" που έχουμε συντροφιά μας τα τραγούδια, τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, τα στιχάκια μας! Να αγαπάτε τη μουσική! Να αγαπάμε τη μουσική... Καλή Χρονιά!

  
 

 Βικτώρια Ταγκούλη

Εύχομαι το 2014 να φέρει υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

  
 

 Μιχάλης Τερζής

 Καλή Χρονιά για τον "Ορφέα" και πάντα στην κορυφή για την ενημέρωση των δρώμενων της μουσικής μας.Καλή Χρονιά και στους πολυπληθείς αναγνώστες του. Το 2014. με μια φωνή όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε: Κάτω τα χέρια απο την Πατρογονική - Εθνική περιουσία του λαού μας και τα απαράγραπτα κοινωνικά του δικαιώματα ...

  
 

 Αφοί Τζαβάρα

Ευχόμαστε, πάνω απ’ όλα, υγεία σε όλο τον κόσμο! Επίσης ευχόμαστε το ελληνικό μας τραγούδι, παρόλο που περνάει τις πιο δύσκολες μέρες του, να μην πάψει να μας συντροφεύει!

  
  

Kώστας Τζιαγκούλας

Χρόνια πολλά!!! Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας βρει με περισσότερη δύναμη, συνέπεια και Αγάπη προς τη φύση μας και τον πολιτισμό. Εύχομαι ολόψυχα να αποκατασταθούν τα πάθη μας και τα λάθη μας και κυρίως οι άστεγοι όλου του κόσμου!!!

  
 

 Χριστιάνα Τζινιόλη

Εύχομαι το 2014 να ενωθούμε επί της ουσίας, επιτέλους, όλοι οι Έλληνες και να επαναστατήσουμε δυναμικά, να σώσουμε τη χώρα μας, έστω και τελευταία στιγμή, απο αυτή τη συνεχή κατάρρευση... θέλω οι απόγονοί μας να είναι περήφανοι για μας, όπως εμείς για τους προγονούς μας.... Καλή χρονιά και καλή λευτεριά!

  
 

 Ειρήνη Τουμπάκη

Εύχομαι υγεία σε ολα τα επίπεδα και να ξεπεράσουμε γρήγορα όλες αυτές τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η κρίση...

  
  

Μάνος Τριανταφυλλάκης(Ηθοποιός - Δισκοθέτης - Ραδιοφωνικός Παραγωγός)

Υγεία ψυχή τε και σώματι. Αγάπη στο έπακρον. Δύναμη για αυτά που ζούμε και αντιμετωπίζουμε. Χαμόγελο καθημερινά. Τέχνη για την αμφισβήτηση. Επανάσταση για το όλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

  
 

 Κατερίνα Τσιρίδου

Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του περιοδικού «Ορφέας» να ‘ναι γεροί και χαμογελαστοί για να υποδεχτούμε το νέο έτος! Η λέξη μου για το 2014...Ψυχραιμία!!! Καλή χρονιά σε όλους!

  
  

Πάνος Φαλάρας

Το 2014 να είναι ελπιδοφόρο και δημιουργικό. Να χαρίσει υγεία και φως στις ψυχές μας.

  
 

 Κώστας Φασουλάς

Χρόνια μας πολλά. Και να χουμε το νου μας. Οι Λύκοι πλήθυναν και μαζί τους οι Κραυγές των Ανθρώπων…

 
 

 Μαριέττα Φαφούτη

Για το 2014 πέρα από τα αυτονόητα που είναι η υγεία, η αγάπη και αλληλεγγύη, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγάλουμε προς τα έξω τον καλύτερό μας εαυτό. Και ο κόσμος με μιας θα είναι πιο όμορφος.

  
 

 Βασίλης Φλώρος

Αναθυμιά γιορτής που πασχίζει να υπάρξει. Υποψία ζεστασιάς ή γλυκιά ανάμνηση; Στο χέρι μας είναι... Ψυχραιμία και Αλληλεγγύη η ζεστασιά στις καρδιές των ανθρώπων. Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!!

 

  
 

 Βικτώρια Χαλκίτη

Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του e-orfeas.gr. Το 2014 να σας γεμίσει με χαμόγελα, αγάπη, υγεία, μουσική και αρμονία!

  
 

 Γιώργος Χρανιώτης

Εύχομαι για το 2014 να μάθουμε ν’ αγαπάμε και να προστατεύουμε!!!

  
 

 Νένα Χρονοπούλου

Χρόνια γλυκά σε όλους, γιατί από πικρά χορτάσαμε!!!

  
 

 Φλώρα Χρυσού

Στους αναγνώστες και τη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού «Ορφέας» εύχομαι ολόψυχα η αλλαγή του χρόνου να φέρει την αλλαγή που ονειρεύονται στη ζωή τους. Όλα όσα επιθυμούν και έχουν ανάγκη να έρθουν μέσα από αγάπη και ευγνωμοσύνη, γεμίζοντας με ευτυχία την καθημερινότητά τους.

  
 

 Τέρρρυς Χρυσσός

Εύχομαι, μέσα απ’ την καρδιά μου, στους αναγνώστες του περιοδικού, το 2014 πιο δημιουργικό, χωρίς μνημόνια και τρόικα, όμως γεμάτο υγεία, χαρά, ευτυχία και ένα δώρο σε κάθε Έλληνα από 10.000 ευρώ. Καλή επιτυχία στο περιοδικό. Με αγάπη.

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν σαν στήλες δύο - δύο μες στα γραφεία.
Κώστας Καρυωτάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

16/10/1956 Γεννήθηκε η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη
16/10/1958 Πέθανε ο συνθέτης Μιχάλης Σουγιούλ
16/10/2003 Κυκλοφορεί από την Apple το iTunes με δυνατότητα λειτουργίας σε περιβάλλον Windows 2000 και Windows xp
17/10/1948 Γεννήθηκε ο συγγραφέας και ποιητής Γιώργος Χρονάς
17/10/1995 Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Οργανισμού "Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα 1997"