102 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Ορφέας

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Ακροάσεις στις 30.04.2011  
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Όπερας, το οποίο έχει στόχο την παροχή επαγγελματικής εμπειρίας σε νέους καλλιτέχνες μέσα από projects και διεθνείς συνεργασίες με φορείς όπως το BBC, το Gran Teatre del Liceu (Όπερα της Βαρκελώνης), τη Los Angeles Opera, τη Royal Liverpool Philharmonic Orchestra κλπ., και την ανάπτυξη του κοινού της όπερας στην Ευρώπη, οργανώνει ακροάσεις στις  30 Απριλίου για τα ακόλουθα:
1. Τη Χορωδία για την παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Ζορμπάς του Μίκη Θεοδωράκη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2011.
2. Το Εργαστήριο για νέους τραγουδιστές που διοργανώνεται από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Όπερας από τις 30 Μαΐου ως και τις 4 Ιουνίου με τον Casting Director του Ευρωπαϊκού Κέντρου Όπερας Laurent Pillot (www.laurentpillot.com) και τον John Norris (www.johnnorris.eu).
Στις 3 και 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια ανοιχτά για το κοινό, ενώ στις 4 Ιουνίου θα διοργανωθεί συναυλία με τους ενεργούς συμμετέχοντες.
Στις 5 Ιουνίου ο Laurent Pillot θα κάνει ένα επιπλέον εργαστήριο με επιλεγέντες Έλληνες τραγουδιστές.
3. Μελλοντικά projects του Ευρωπαϊκού Κέντρου Όπερας
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προετοιμάσουν τα ακόλουθα (και μπορούν να κάνουν ακρόαση για δύο ή και όλα από τα παραπάνω):
Για τη χορωδία του Ζορμπά: οι προϋποθέσεις θα ανακοινωθούν σύντομα και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Για το εργαστήριο: μια άρια Mozart και δύο άλλες οπερατικές άριες
Για τις μελλοντικές παραγωγές του European Opera Centre: μια άρια Mozart και τέσσερις άλλες οπερατικές άριες διαφόρων περιόδων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής από την ιστοσελίδα των δύο οργανισμών www.tch.gr και www.operaeurope.eu και να την στείλουν This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ώστε να τους αποσταλεί  αργότερα ακριβής ώρα και λεπτομέρειες για την ακρόασή τους. H ιστοσελίδα του European Opera Centre βρίσκεται υπό κατασκευή και για οποιαδήποτε πρόβλημα οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Σας ενημερώνουμε ότι στα projects του European Opera Centre μπορούν να συμμετέχουν νέοι τραγουδιστές ως 35 χρόνων. Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Όπερας και την κα. Όλγα Κολοκυθά στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Πάντα θα έχουμε ανάγκη από ουρανό.
Μίλτος Σαχτούρης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

19/8/1936 Δολοφονήθηκε από τις δυνάμεις του δικτάτορα Φράνκο ο Ισπανός λογοτέχνης Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
20/8/1949 Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος

ΤΥΧΑΙΑ TAGS