93 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
27.06.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Ιανός | Δελτίο τύπου

Βανδαλισμοί και καταστροφές στον Ιανό

Ορφέας

Για μια ακόμα φορά σφοδρή επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε ο ΙΑΝΟΣ στη Σταδίου, αλλά και άλλα βιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, στις 14.10 περίπου, κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι επιθέσεις αυτές, σε κατ’ εξοχήν χώρους διακίνησης ιδεών, που συνοδεύτηκαν μάλιστα και από εκτεταμένο πλιάτσικο, αποκαλύπτουν εντελώς το αληθινό πρόσωπο και τα πραγματικά κίνητρα των τραμπούκων που τις εκτέλεσαν.
Είναι προφανές ότι, τα «πρόσωπα» αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με τους εργαζόμενους που διαδηλώνοντας ειρηνικά εξέφρασαν τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους, σ’ αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.
Δυστυχώς, επίσης για ακόμα μια φορά, οι δυνάμεις προστασίας του πολίτη και της τάξης, στάθηκαν αδύναμες ν’ αποτρέψουν τα γεγονότα. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα παρήγορο ότι αρκετοί διαδηλωτές, μέσα από την πορεία, αντέδρασαν έντονα, όχι μόνο αποδοκιμάζοντας, αλλά απομονώνοντας και καταδιώκοντας τους τραμπούκους αυτούς.
Εκφράζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη βαθύτατη οργή μας απέναντι σε κάθε πράξη βίας.


Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Άγγιξα, αγάπησα, έσκαψα, σύναξα θλίψη, γέμισα βοή.
Γιώργος Θέμελης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS