107 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
15.10.2019
Ορφέας | Main Feed
Δώρα Παπαδοπούλου

To faltso.gr σίγουρα δεν κρύβει αυτό που, χαριτολογώντας μαρτυρά το όνομά του! Είναι ένα καινούργιο site τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα μουσικά μας πράγματα. Και όπως κάθε προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε, κρύβει κι αυτή τις δυσκολίες της, τις αγωνίες της αλλά και την αύρα και την αισιοδοξία μιας νέας ιδέας. Τους επισκεφθήκαμε, και σας τους συστήνουμε.
Τι είναι το faltso.gr; Είναι, όπως μας λέει, ένας από τους εμπνευστές του, ο Στράτος Γαβριήλογλου, ένα νέο, φρέσκο, νεανικό social network, όπου ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί μπορούν να συνομιλούν, να ενημερώνονται για τα μουσικά δρώμενα, να ανταλλάσουν απόψεις και να προβάλουν το έργο τους! Είναι ένας δικτυακός χώρος, λέμε εμείς, καινούργιος και σύγχρονος, που σκοπό έχει να φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπουν το χώρο της μουσικής και που επιθυμούν να δημιουργήσουν σε αυτόν και να γίνουν ενεργό μέρος του. Είναι μία ελληνική μουσική κοινότητα όπου συγκροτήματα, μουσικοί και μουσικόφιλοι μπορούν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, να προβάλουν το έργο τους και να μιλήσουν για τη μουσική!
Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ο λαός μας και αφορά κάθε επαγγελματία που προσπαθεί να ξεκινήσει μία πορεία σε αυτό που επιλέγει και αυτό που τον εκφράζει. Και είναι αλήθεια, επίσης, πως οι νέοι μουσικοί, οι συνθέτες, οι στιχουργοί, τα μουσικά γκρουπς δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν, στο μεγαλύτερο μέρος τους, την εξαίρεση αυτού του κανόνα. Αυτό τον κανόνα έρχεται να βοηθήσει το faltso.gr, να ώστε να κάνει πράξη την «εξαίρεσή» του. Απευθύνεται σε νέους μουσικούς, συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές. Απευθύνεται επίσης σε σπουδαστές μουσικής, σε συγκροτήματα και χορωδίες, αλλά και σε μουσικόφιλους, με σκοπό τη δημιουργία μίας δυναμικής διαδικτυακής παρέας που στόχο έχει και να απολαύσει και να προβάλλει και να εμπνεύσει μουσικό έργο τόσο στα μέλη της και όσο και στους επισκέπτες της.
Διαθέτει τις προδιαγραφές που απαιτεί σήμερα ένα σύγχρονο social network και που έχουμε συνηθίσει από αυτά που ήδη δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, όπως ανέβασμα μουσικών tracks και videos με σχολιασμό και rating, forum ανοιχτής συζήτησης, event list που αφορά τα μέλη και τη μουσική τους δραστηριότητα και πολλές άλλες δυνατότητες που προφανώς θα ενισχυθούν στην πορεία. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site στην ομώνυμη διεύθυνση www.faltso.gr, όπου η εγγραφή μέλους είναι δωρεάν, μόνο με λίγα κλικ.

 

Όπως μας λέει, ο Στράτος Γαβριήλογλου, οι στόχοι του faltso.gr είναι πολλοί και το στοίχημα διαρκές. «Να συγκεντρώσει όλα τα ενεργά συγκροτήματα της Ελλάδας και το μέγιστο αριθμό των θαυμαστών τους, να αποτελεί μια ζωντανή κοινότητα μουσικών, να προβάλει το έργο των συγκροτημάτων και να τα βοηθήσει να γίνουν γνωστά, να προωθεί τη μουσική και τη δημιουργικότητα μέσω διάφορων ενεργειών και τέλος να αποτελέσει ένα κίνητρο σε όλο και περισσότερους να ασχοληθούν με τη μουσική». Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή πορεία σε κάθε τέτοια προσπάθεια που έχει σκοπό να προβάλλει τη μουσική, ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά νέους στο ξεκίνημά τους.
Είσαι μουσικός; Τότε ίσως το faltso.gr είναι η δική σου σκηνή!

 


 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν σαν στήλες δύο - δύο μες στα γραφεία.
Κώστας Καρυωτάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

16/10/1956 Γεννήθηκε η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη
16/10/1958 Πέθανε ο συνθέτης Μιχάλης Σουγιούλ
16/10/2003 Κυκλοφορεί από την Apple το iTunes με δυνατότητα λειτουργίας σε περιβάλλον Windows 2000 και Windows xp

ΤΥΧΑΙΑ TAGS