155 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
22.09.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ


ΠΩΛΙΝΑ: «Πάμε για τρέλες… στο ΧΥΤΗΡΙΟ»

Ρεπορτάζ: Μαρία Φιλιππάκη


Η Πωλίνα, η δημοφιλής και ανήσυχη προσωπικότητα της δεκαετίας του ’80, εμφανίστηκε, όπως κάθε Κυριακή αυτού του Νοεμβρίου, στις 17/11, στον πολυχώρο του «Χυτηρίου», με ένα live χαρακτηριστικό της.

Με μπρίο, σκέρτσο, νάζι, χιούμορ και ξεκαρδιστικά ενσταντανέ, η βραδιά ξεπέρασε τα όρια της απλής, μουσικής παράστασης και έγινε ένα μουσικό θέατρο του παραλόγου! Η Πωλίνα, με περισσότερη ενεργητικότητα από όποια εικοσάρα, μαζί με τον Δημήτρη Κίκλη στα πλήκτρα και στα φωνητικά και τον Μάριο Χριστόπουλο στα πνευστά, διασκέδασε τους αγαπημένους της φίλους και θαυμαστές με ένα πρόγραμμα σε κλίμα ‘80s.

Φορώντας το αγαπημένο «ροζ μπικίνι» της και κάνοντας ακατάπαυστα «push ups», η μουσική αυτή παρέα μας επιβίβασε στο «Βαγκόν Λι», με τελικό προορισμό τις Σεϋχέλλες. Αυτό το ποτ-πουρί από προσωπικές επιτυχίες της Πωλίνας, σε συνδυασμό με άλλων καλλιτεχνών των ‘80s και με αυτές που της έχει χαρίσει ο Σταμάτης Κραουνάκης, αλλά και η τόσο διασκεδαστική απόδοση τους και οι ευφάνταστες ατάκες αυτής και του Δημήτρη Κίκλη δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα σοκαριστικά – σε ορισμένα σημεία - αστεία. Πέραν όμως αυτού, του θεατρικού κομματιού, της μουσικής παράστασης, εντύπωση έκαναν και οι επιτυχημένες, ευφάνταστες και εναρμονισμένες μίξεις τραγουδιών, που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αταίριαστα, όπως αυτή των «Summertime» και «Ανθρώπων έργα» και αυτή των «I put a spell on you» και «Εσένα δεν σου άξιζε αγάπη».

Αναμφίβολα, μια τέτοια μουσική παράσταση – με αυτόν τον χαρακτηρισμό να μην αρκεί για να περιγράψει το θέαμα - ταξιδεύει τον ακροατή στην αγαπημένη δεκαετία του ’80 και συγχρόνως προσφέρει άφθονο γέλιο.

  
  
  
  
 

 


Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Πατρίδα είναι αυτό που αντέχει η καρδιά του κάθε ανθρώπου να υπερασπιστεί.
Γιώργος Νταλάρας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/9/1971 Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα" το τελευταίο ποίημα του Γεωργίου Σεφέρη, τρεις ημέρες μετά το θάνατό του