189 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
22.09.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Κωνσταντίνα Μακρογιάννη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ  ΕΝΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Μακρογιάννη


Σε έναν από τους  πιο ωραίους  χώρους  της Αθήνας στο «Ρυθμό Stage» στην Ηλιούπολη παρουσιάστηκε από έναν νέο και ανερχόμενο καλλιτέχνη τον Βασίλη Φλώρο ένα έντεχνο κατά κύριο λόγο πρόγραμμα με δικές του συνθέσεις και τίτλο «Πλάνης, Πένης και Πάνας».
Ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με μπαλάντες και ήρεμο ύφος και εξακολούθησε να συγκινεί μέχρι το τέλος του προγράμματος . Σε όλα τα τραγούδια του Βασίλη Φλώρου κυριαρχούσε ποιοτικός στίχους ο οποίος αναδείκνυε ολοένα και περισσότερο τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες του νέου τραγουδοποιού.
Ακούστηκαν τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο «Στις όχθες της αυγής» όπως το «’Αστρο της αυγής» ένα τραγούδι ερμηνευμένο από το Γιώργο Νταλάρα και το η "Η γη γυρίζει φάλτσα" τραγούδι που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μυστακίδης. Επίσης ο ταλαντούχος τραγουδοποιός παρουσίασε και τραγούδια από το νέο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «Αλμαγέστη ενός Χαμάλη», όπως το  «Λεία στ΄αδέσποτα». Το τραγούδι ερμηνεύει στο νέο δίσκο η Ασπασία Στρατηγού.
Μαζί του στη σκηνή ανέβηκε η Ασπασία Στρατηγού ερμηνεύτρια η οποία διαθέτει σπάνια ηχοχρώματα και έχει πολλές δυνατότητες να ερμηνεύει όλων τα στυλ των τραγουδιών. Η ίδια τραγούδησε  άξια των δυνατοτήτων της και το «Αϊ Γαρύφαλλό μου» του Αργύρη Κουνάδη τραγούδι γνώριμο από την Ελένη Βιτάλη, αλλά και το «Συ που ξέρεις της καρδιάς μου» τραγούδι με το οποίο η ίδια συμμετέχει ερμηνευτικά στη δισκογραφική δουλειά του Χρίστου Τσιαμούλη με τίτλο "Δωδεκάορτο" .
Ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες αναπτύσσονταν  διάλογος με χιούμορ δημιουργώντας μία πιο παρεϊστικη ατμόσφαιρα στο  παρευρισκόμενο κοινό.
Μοναδικό αρνητικό στοιχείο της βραδιάς η ελάχιστη προσέλευση του κοινού. Με την ευχή για καλύτερη πρόοδο και στους δύο καλλιτέχνες, με μεγαλύτερη επιτυχία γιατί τους αξίζει.

  
  
  
 
 
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Δεν έχει τοίχους η χαρά δεν έχει χώρισμα η αγάπη.
Γιάννης Ρίτσος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/9/1971 Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα" το τελευταίο ποίημα του Γεωργίου Σεφέρη, τρεις ημέρες μετά το θάνατό του

ΤΥΧΑΙΑ TAGS