146 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.09.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ: Πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα στην «Άνοδο»

Ρεπορτάζ: Μαρία Φιλιππάκη


Στο νέο του «στέκι» για τον φετινό χειμώνα, την «Άνοδο», έκανε πρεμιέρα για τις χειμερινές του εμφανίσεις –που θα διαρκέσουν ως και τις 23/11- ο τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας το Σάββατο, 2/11.


Με όση θέρμη τον υποδέχτηκε το κοινό όταν εμφανίστηκε και με ακόμα περισσότερη ο ταλαντούχος ερμηνευτής ανταπέδωσε την αγάπη του συμπληρώνοντας τεσσερισήμισι ώρες επί σκηνής. Το μουσικό πρόγραμμα ήταν απολαυστικό και ίσως ακριβώς ό,τι θα προσδοκούσε και κάτι παραπάνω κάθε θαυμαστής του. Ήταν μία μετάβαση από αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών στα αγαπημένα της τριαντάχρονης μουσικής πορείας του Σωκράτη Μάλαμα, με κοινό παρονομαστή το εντεχνο-λαϊκό ύφος και αυτήν την ξεχωριστή ταυτότητα του ερμηνευτή. Ωστόσο, οι εναλλαγές της φωνής του πρωταγωνιστή της βραδιάς με αυτή της Λυδίας Μάλαμα και της Λαμπρινής Καρακώστα συνετέλεσαν και αυτές με τη σειρά τους στο να εξελιχθεί η βραδιά σε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αποφεύγοντας έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε ενδεχόμενο μονοτονίας.


Ευχάριστη έκπληξη τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η παρουσία της αγαπημένης Χαρούλας Αλεξίου, την οποία προσκάλεσε επί σκηνής τραγουδώντας ένα από τα κομμάτια που φέρουν το σήμα κατατεθέν της, το «Τέλι-τέλι», ξεσηκώνοντας για μία ακόμη φορά το κοινό.
Εν κατακλείδι, η ίδια η ένθερμη ανταπόκριση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είναι και η απόδειξη πως η πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα στέφθηκε με επιτυχία, αλλά και συγχρόνως ο οιωνός για τα πετυχημένα Παρασκευοσάββατα του Νοέμβρη που θα ακολουθήσουν στην «Άνοδο».

  
  
  
 
 

 


Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Που να σε ταξιδέψω, γυαλιά και λαμαρίνες, γεμίσανε τα χρόνια, με εκτελεσμένους μήνες.
Κώστας Τριπολίτης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/9/1971 Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα" το τελευταίο ποίημα του Γεωργίου Σεφέρη, τρεις ημέρες μετά το θάνατό του

ΤΥΧΑΙΑ TAGS