145 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBar



Σαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
29.04.2017
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ: Πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα στην «Άνοδο»

Ρεπορτάζ: Μαρία Φιλιππάκη


Στο νέο του «στέκι» για τον φετινό χειμώνα, την «Άνοδο», έκανε πρεμιέρα για τις χειμερινές του εμφανίσεις –που θα διαρκέσουν ως και τις 23/11- ο τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας το Σάββατο, 2/11.


Με όση θέρμη τον υποδέχτηκε το κοινό όταν εμφανίστηκε και με ακόμα περισσότερη ο ταλαντούχος ερμηνευτής ανταπέδωσε την αγάπη του συμπληρώνοντας τεσσερισήμισι ώρες επί σκηνής. Το μουσικό πρόγραμμα ήταν απολαυστικό και ίσως ακριβώς ό,τι θα προσδοκούσε και κάτι παραπάνω κάθε θαυμαστής του. Ήταν μία μετάβαση από αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών στα αγαπημένα της τριαντάχρονης μουσικής πορείας του Σωκράτη Μάλαμα, με κοινό παρονομαστή το εντεχνο-λαϊκό ύφος και αυτήν την ξεχωριστή ταυτότητα του ερμηνευτή. Ωστόσο, οι εναλλαγές της φωνής του πρωταγωνιστή της βραδιάς με αυτή της Λυδίας Μάλαμα και της Λαμπρινής Καρακώστα συνετέλεσαν και αυτές με τη σειρά τους στο να εξελιχθεί η βραδιά σε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αποφεύγοντας έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε ενδεχόμενο μονοτονίας.


Ευχάριστη έκπληξη τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η παρουσία της αγαπημένης Χαρούλας Αλεξίου, την οποία προσκάλεσε επί σκηνής τραγουδώντας ένα από τα κομμάτια που φέρουν το σήμα κατατεθέν της, το «Τέλι-τέλι», ξεσηκώνοντας για μία ακόμη φορά το κοινό.
Εν κατακλείδι, η ίδια η ένθερμη ανταπόκριση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είναι και η απόδειξη πως η πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα στέφθηκε με επιτυχία, αλλά και συγχρόνως ο οιωνός για τα πετυχημένα Παρασκευοσάββατα του Νοέμβρη που θα ακολουθήσουν στην «Άνοδο».

  
  
  
 
 

 


Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν σαν στήλες δύο - δύο μες στα γραφεία.
Κώστας Καρυωτάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

29/4/1899 Γεννήθηκε ο αμερικανός πιανίστας της jazz Edward Kennedy "Duke" Ellington
29/4/1930 Πέθανε χτυπημένη από τη φυματίωση η ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη
30/4/1915 Γεννήθηκε στην Κάτω Ασέα Αρκαδίας ο ποιητής και στιχουργός Νίκος Γκάτσος

ΤΥΧΑΙΑ TAGS