82 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
16.07.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ


ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
«Μετακόμιση τώρα στο Θέατρο Βράχων»

Ρεπορτάζ : Μαρία Φιλιππάκη

Για άλλη μια φορά - αυτή τη φορά στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, την Τετάρτη 3/7 - αποδείχθηκε πόσο μεγάλο και ξεχωριστό είναι το ταλέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και πόσο αγαπητή είναι στον κόσμο.


Πρόκειται για μία ερμηνεύτρια πολυδιάστατη και αντίστοιχα για μια βραδιά πολυδιάστατη, καθώς η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν κινήθηκε απλώς στις μεγάλες επιτυχίες των προηγούμενων δίσκων της και στις επικείμενες του νέου της άλμπουμ «Μετακόμιση τώρα», αλλά «έπαιξε» με διαφορετικά μεταξύ τους είδη μουσικής, από ροκ μέχρι νησιώτικα και ξένα αγαπημένα της κομμάτια, σε ένα δεμένο πρόγραμμα. Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις αποτέλεσαν χαρακτηριστικό της βραδιάς. Άλλοτε με «δυνατά», ρυθμικά κομμάτια, όπως το «Κόψε και μοίρασε» και σε κλίμα απόλυτης έκστασης ξεσήκωνε τον κόσμο, μεταδίδοντας του την διάχυτη ενέργειά της και άλλοτε με καταπληκτικές ερμηνείες σαν αυτή του «Μακριά μου να φύγεις» καθήλωνε το κοινό που την παρακολουθούσε με χριστιανική ευλάβεια.
Μοναδική παραφωνία της βραδιάς, η πριν από την προβλεπόμενη ώρα λήξη της συναυλίας. Ακαθόριστο είναι το αν υπήρξε επέμβαση εισαγγελέα για να λήξει νωρίτερα ή εάν έγινε για λόγους πρόληψης. Εν πάση περιπτώσει το γεγονός αντιμετωπίστηκε με χιούμορ από την πλευρά της τραγουδίστριας, η οποία, μάλιστα, αφιέρωσε μαζί με το κοινό ένα τραγούδι στον «κύριο εισαγγελέα».

 

  
  

 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη καληνύχτισε τον κόσμο με ένα μήνυμα αγάπης και ευγνωμοσύνης, «Να είστε χαρούμενοι, αγαπημένοι και να δίνετε δύναμη ο ένας στον άλλο. Εγώ παίρνω δύναμη από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ!» και τραγούδησε την μπαλάντα «Εσύ μου θύμισες πώς είναι».


 

Φωτογραφίες : Eleonora Zouganeli

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Ο καλλιτέχνης δεν είναι ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος. Η αποστολή του είναι να εκφράζει τη ζωή με αισθητικό τρόπο.
Γιάννης Ζουγανέλης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.