112 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
25.03.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Νικήτας Κριάλης

Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή 23/11 στο Tas Stage η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη. Η βραδιά ήταν εντυπωσιακή, γεμάτη από λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το παρών στον πολύ ιδιαίτερο χώρο στο γκάζι. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου παρουσίασαν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δικές του μεγάλες επιτυχίες αλλά και με παλαιότερα τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών και από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως «δένουν» απόλυτα πάνω στην σκηνή και ταξίδεψαν τον κόσμο τόσο με τα ντουέτα τους όσο και με τις προσωπικές τους ερμηνείες.
Ο Κρητικός Χαράλαμπος Γαργανουράκης εντυπωσίασε τον κόσμο με την ιδιαίτερη φωνή του και τις μαντινάδες του, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει στο πρόγραμμά του και κάποια παραδοσιακά τραγούδια, με το κοινό να ανταποκρίνεται και να διασκεδάζει με την ψυχή του.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Μπάσης και τη Μελίνα Ασλανίδου έκαναν ένα μικρό αφιέρωμα στην αείμνηστο στον Δημήτρη Μητροπάνο, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου ερμηνευτή.
Μαζί με τους αγαπημένους ερμηνευτές θα βρίσκονται η Έλενα Δεληχρήστου και ο Βαγγέλης Δούβαλης, ενώ το πρόγραμμα εκτός από τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα παρουσιάζεται και τα μεσημέρια της Κυριακής.

 

 
  
  
  

 


Φωτογραφίες: Νικήτας Κριάλης

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το γιαούρτι, που μια μέρα πριν από το ευρώ, έκανε 48 δραχμές και μια μέρα μετά τριακόσιες πενήντα – σε δραχμές – εμείς το φάγαμε αδιαμαρτύρητα. Το ίδιο γιαούρτι ήταν, ίσως και χειρότερο, αλλά εμείς το πληρώσαμε χωρίς να πούμε λέξη. Δηλαδή ως λαός είμαστε πολύ του γιαουρτιού.
Σταμάτης Κραουνάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

25/3/1917 Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Σαμάρας, συνθέτης του Ολυμπιακού ύμνου