98 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
24.04.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου εκδήλωσης

Swing the night out! με το Γιώργη Χριστοδούλου και τους Athens Lindy Hop

Μουσικά ρεπορτάζ

Ορφέας

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτέμβρη, στον πεζόδρομο της οδού Ρόμβης έλαβε χώρα μία απίστευτα κεφάτη και ατμοσφαιρική βραδιά. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο τόπος γέμισε με νοσταλγικούς ρυθμούς και μελωδίες swing, rock ‘n’ roll, charleston από τον Γιώργη Χριστοδούλου και τη μπάντα του, παρέα με τις εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες της γνωστής χορευτικής ομάδας Athens Lindy Hop.
Οι υπέροχες μουσικές επιλογές (ελληνικές και ξένες) από τα 40s ως τα 60s του «flâneur» Γιώργη Χριστοδούλου, μας μετέφεραν σε μια άλλη εποχή, σε μια πιο όμορφη Αθήνα – απόδειξη ότι πολλοί «τόλμησαν», συμμετείχαν και δοκίμασαν, ή αλλιώς ανακάλυψαν, τις swing χορευτικές τους ικανότητες!!! Στο «Swing the night out!..part II» πλήθος κόσμου αφέθηκε σε ένα πραγματικά υπέροχο street party που δεν έλεγε να τελειώσει.
 
 
Φωτογραφίες από την εκδήλωση: Αθηνά Λιάσκου
 
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Γράφω τραγούδια για ανθρώπους που εκτιμώ και που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το μουσικό αποτέλεσμα των συνθέσεών μου χωρίς να τους κατατάσσω σε κατηγορίες. Τα καλά τραγούδια μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής μας και στόχος μου είναι να καταφέρνω να γράφω καλά τραγούδια χωρίς ταμπέλες.
Γιώργος Σαμπάνης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS