104 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
27.06.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: ΛΥΡΑ | Δελτίο τύπου

Χρυσός δίσκος για την Όμορφη παρέα του Νίκου Ζωιδάκη

Ορφέας

Έγινε την περασμένη εβδομάδα η απονομή χρυσού δίσκου στον Νίκο Ζωϊδάκη και τους συνεργάτες του, για τις πωλήσεις του πρόσφατου live άλμπουμ του «Όμορφη παρέα», στο κρητικό κέντρο «Κονάκι» στο Γκάζι, όπου είχε γίνει και η ηχογράφηση του άλμπουμ.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Νίκου Ζωϊδάκη τον τίμησαν με την παρουσία τους τη σημαντική αυτή βραδιά καθώς και κάποιοι τυχεροί ακροατές του Derti που ήταν χορηγός επικοινωνίας του άλμπουμ. Την απονομή έκανε η διευθύντρια της Λύρα κα Έφη Κανελλοπούλου με την βοήθεια του Νίκου Παπαδάκη από τον «Όμορφο κόσμο».

Στη συνέχεια το γλέντι άναψε με τον Νίκο Ζωϊδάκη και τους συνεργάτες του να παίρνουν τα όργανα και να βάζουν φωτιά στο κέφι! Ο Νίκος Ζωιδάκης, όπως το συνηθίζει άλλωστε, σκάρωσε στο λεπτό, μαντινάδες για πολλούς από τους παρευρισκόμενους. Με τη συνοδεία παραδοσιακών κρητικών μεζέδων και άφθονης ρακής, το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Κώστας Τιλκίδης και Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Βιβή Μαστραλέξη, οι ηθοποιοί Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Ορφέας Παπαδόπουλος και Δώρα Χρυσικού, ο σχεδιαστής Φιλήμων, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Χρήστος Νέζος και άλλοι.

Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Δεν έχει τοίχους η χαρά δεν έχει χώρισμα η αγάπη.
Γιάννης Ρίτσος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS