107 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Έλενα Κοσμά

Ο Παντελής Θαλασσινός και οι Φίλοι του

Μουσικά γεγονότα

Έλενα Κοσμά


Γράφει η Έλενα Κοσμά 

Τους αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες περασμένων χρόνων υποδέχτηκε στη μεγάλη σκηνή που είχε στηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ο Παντελής Θαλασσινός.
Η συναυλία της Παρασκευής δεν ήταν μια απλή συναυλία, ήταν μια γιορτή, ένα «Καλό Συναπάντημα» όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος.
Σε μια βραδιά άκρως καλοκαιρινή στο κέντρο της πόλης, το προαύλιο της Τεχνόπολης γέμισε κόσμο, θαυμαστές του Παντελή Θαλασσινού που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χειροκροτούν τον ίδιο αλλά και τους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που τίμησαν τον τραγουδιστή, όπως τους: Βασίλη Σκουλά, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Βασίλη Καζούλη, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη «Λαθρεπιβάτης» Νικολάου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, και τη μόνιμη συνεργάτη του σχήματος του Παντελή Θαλασσινού Νάνα Μπινοπούλου.
Εκτός από τα αγαπημένα και γνωστά τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού, το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των καλεσμένων καλλιτεχνών. Η βραδιά έκλεισε βρίσκοντας όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής να τραγουδούν αγκαλιασμένοι το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» με μπροστάρη τον Βασίλη Σκουλά που παρακινούσε τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί τους.  
  

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δε με αφορούν. Τί θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να ‘στε όλοι καλά. Στον τάφο μου να γράψετε: «Αντιστάθηκε το 1941 - 1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967 - 1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989 - 1996 στην ηθική σήψη». Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια.
Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης (1922 - 2011), νομικός

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/8/1952 Γεννήθηκε στην Κέρκυρα η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος

ΤΥΧΑΙΑ TAGS