89 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.04.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου | MINOS-EMI

«Εις Αφροδίτην 2011» με το Γιώργο Νταλάρα και την ορχήστρα Ossipov

Μουσικά γεγονότα

Ορφέας

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την οργάνωση της εκδήλωσης "Εις Αφροδίτην", που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2011 στο Ιερό της Αφροδίτης στην Παλαίπαφο (Κούκλια). Το μουσικό πολυθέαμα "Εις Αφροδίτην" οργανώνεται για έκτη κατά συνέχεια χρονιά από τον Δήμο Γεροσκήπου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών, με σκοπό  την ανάδειξη και αξιοποίηση της σχέσης των δύο περιοχών με τον μύθο και τη λατρεία της θεάς Αφροδίτης, αλλά και την ανάδειξη του πολιτιστικού προσώπου της Κύπρου και τον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος.
Στη φετινή διοργάνωση, που φέρει τον τίτλο "Το Ερωτικό Τραγούδι την Ελλήνων", ο  Γιώργος Νταλάρας, συνοδευόμενος από την παγκοσμίου φήμης Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων Ρωσίας Ossipov, την Ασπασία Στρατηγού και ένα εκλεκτό επιτελείο Ελλήνων μουσικών, θα παρουσιάσουν ένα εκλεκτό πρόγραμμα μέσα από ελληνική ποίηση και μουσική που υμνούν τον Έρωτα, αρχίζοντας από την αρχαιότητα, περνώντας στις ρίζες του παραδοσιακού τραγουδιού, διασχίζοντας την εποχή του Μεσοπολέμου και της δεκαετίας του ’50 και καταλήγοντας στο ρεμπέτικο, το λαϊκό και το σύγχρονο έντεχνο ερωτικό τραγούδι. Της συναυλίας θα προηγηθεί σύντομο τελετουργικό με τη συμμετοχή Κυπρίων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όπως του τραγουδιστή Κώστα Χατζηχριστοδούλου και του Φωνητικού Συνόλου Διάσταση. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο συμπατριώτης μας Βάσος Αργυρίδης.
 

 
 
 
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Άσκησα την όραση για μακριά κι έχασα τα κοντινά μου.
Κατερίνα Γώγου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS