95 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBar



Σαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
21.10.2018
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Τάσος Καραντής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ «Παίζουμε για τη φανέλα»

Δισκοκριτικές

Τάσος Π. Καραντής

 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ «Παίζουμε για τη φανέλα»
MLK - «Μικρός Ήρως» / 2014


Γράφει ο : Τάσος Π. Καραντής



Ο νέος δίσκος του Γιώργους Μαργαρίτη, πρωτοκυκλοφόρησε με την κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» τον περασμένο Απρίλη(6/4).

Πρόσφατα, κυκκλοφόρησε και σ΄όλα τα(εναπομείναντα…) δισκοσκοπωλεία, σε μια πιο ολοκληρωμένη κι εμπλουρισμένη έκδοση από την MLK (υπό το label «Μικρός Ήρως»). Συγκεκριμένα, τη διεύθυνση και την επιμέλεια της παραγωγής την υπογράφει ο Άγγελος Σαφακιανάκης(ο οποίος συμμετέχει κι ως δημιουργός στο δίσκο), την παραγωγή την έχει ο «Μικρός Ήρως» και την ενορχήστρωση ο Αντώνης Γούναρης.

Η έκδοση αυτή είναι, όπως έγραψα, πιο ολοκληρωμένη, αφού, περιέχει, καλαίσθητο, εικαστικά, ένθετο, με τους στίχους των τραγουδιών, τους μουσικούς και τους συντελεστές του δίσκου, καθώς και φωτογραφίες των συμμετεχόντων καλλιτεχνών. Επίσης είναι και πιο εμπλουτισμένη, αφού, πέρα από τα 16 τραγούδια της πρώτης έκδοσης, περιέχει, ως bonus tracks, μια χορευτική version, καθώς και το video clip του τραγουδιού «Διά ταύτα».

Θα έλεγα πως η έκδοση αυτή(σε συντονισμό της Βάνας Καλογιάννη), σε διεύθυνση κι επιμέλεια παραγωγής του Άγγελου Σαφακιανάκη, αποτελεί, εκτός, από έναν από τους πιο ώριμους δίσκους του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή, και μια από τις πιο πρωτότυπες και τολμηρά καινοτόμες δισκογραφικές δουλειές του, σ’ ένα, συνολικά, άρτιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη δισκοκριτική του νέου δίσκου του Μαργαρίτη στον «ΟΡΦΕΑ»
http://www.e-orfeas.gr/discsection/discography/9343-%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3-%C2%AB%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%C2%BB.html


 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το γιαούρτι, που μια μέρα πριν από το ευρώ, έκανε 48 δραχμές και μια μέρα μετά τριακόσιες πενήντα – σε δραχμές – εμείς το φάγαμε αδιαμαρτύρητα. Το ίδιο γιαούρτι ήταν, ίσως και χειρότερο, αλλά εμείς το πληρώσαμε χωρίς να πούμε λέξη. Δηλαδή ως λαός είμαστε πολύ του γιαουρτιού.
Σταμάτης Κραουνάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

21/10/1907 Γεννήθηκε ο σουρεαλιστής ζωγράφος και ποιητής Νίκος Εγγονόπουλος
22/10/1937 Γεννήθηκε ο συνθέτης Μάνος Λοίζος

ΤΥΧΑΙΑ TAGS