120 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.10.2018
Ορφέας | Main Feed

Η δισκογραφία σήμερα

Ορφέας

Δημήτρης Μπάσης & Δήμητρα Σταθοπούλου – «Μαλώνω την καρδιά» (Οfficial Lyric Video)

Το Ogdoo Music Group παρουσιάζει με χαρά το επίσημο Lyric Video του νέου τραγουδιού «Μαλώνω την καρδιά» με ερμηνευτές τους Δημήτρη Μπάση & Δήμητρα Σταθοπούλου, που ήδη αναμεταδίδεται από τη συχνότητα του Μελωδία 99,2 Fm.
Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο, γοητευτικό ντουέτο σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.
Θα περιλαμβάνεται στον κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group. Σε αυτόν υπό την «επιμελητεία» του Γιώργου Νταλάρα, δίνουν -μεταξύ άλλων- το παρών,  επτά νέοι ερμηνευτές. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Σταθοπούλου, ενώ η συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση έρχεται σαν προέκταση της θεατρικής «ένωσής» τους.
«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» έχουν ως βασικό «στόχο» τους να αναδείξουν νέα, ικανά και «καθαρά» πρόσωπα στο τραγούδι μας μέσα από μια κυκλοφορία αξιώσεων σε όλα τα «επίπεδα».


Δείτε το βίντεο εδώ:

Get Adobe Flash player
Μια παραγωγή του Ogdoo Music Group.

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το γιαούρτι, που μια μέρα πριν από το ευρώ, έκανε 48 δραχμές και μια μέρα μετά τριακόσιες πενήντα – σε δραχμές – εμείς το φάγαμε αδιαμαρτύρητα. Το ίδιο γιαούρτι ήταν, ίσως και χειρότερο, αλλά εμείς το πληρώσαμε χωρίς να πούμε λέξη. Δηλαδή ως λαός είμαστε πολύ του γιαουρτιού.
Σταμάτης Κραουνάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/10/1925 Γεννήθηκε στην Ξάνθη ο συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις
24/10/2010 Έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων της η τραγουδίστρια του Νέου Κύματος Καίτη Χωματά

ΤΥΧΑΙΑ TAGS