90 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
17.02.2019
Ορφέας | Main Feed

Η δισκογραφία σήμερα

Ορφέας

Δημήτρης Μπάσης & Δήμητρα Σταθοπούλου – «Μαλώνω την καρδιά» (Οfficial Lyric Video)

Το Ogdoo Music Group παρουσιάζει με χαρά το επίσημο Lyric Video του νέου τραγουδιού «Μαλώνω την καρδιά» με ερμηνευτές τους Δημήτρη Μπάση & Δήμητρα Σταθοπούλου, που ήδη αναμεταδίδεται από τη συχνότητα του Μελωδία 99,2 Fm.
Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο, γοητευτικό ντουέτο σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.
Θα περιλαμβάνεται στον κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group. Σε αυτόν υπό την «επιμελητεία» του Γιώργου Νταλάρα, δίνουν -μεταξύ άλλων- το παρών,  επτά νέοι ερμηνευτές. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Σταθοπούλου, ενώ η συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση έρχεται σαν προέκταση της θεατρικής «ένωσής» τους.
«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» έχουν ως βασικό «στόχο» τους να αναδείξουν νέα, ικανά και «καθαρά» πρόσωπα στο τραγούδι μας μέσα από μια κυκλοφορία αξιώσεων σε όλα τα «επίπεδα».


Δείτε το βίντεο εδώ:

Get Adobe Flash player
Μια παραγωγή του Ogdoo Music Group.

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Γράφω τραγούδια για ανθρώπους που εκτιμώ και που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το μουσικό αποτέλεσμα των συνθέσεών μου χωρίς να τους κατατάσσω σε κατηγορίες. Τα καλά τραγούδια μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής μας και στόχος μου είναι να καταφέρνω να γράφω καλά τραγούδια χωρίς ταμπέλες.
Γιώργος Σαμπάνης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

18/2/1883 Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ο λογοτέχνης Νίκος Καζαντζάκης
18/2/1896 Γεννήθηκε ο μουσικός και συνθέτης Δημήτρης Μητρόπουλος
18/2/2004 Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Δέσπω Διαμαντίδου

ΤΥΧΑΙΑ TAGS