143 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
30.05.2017
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου

Γ. Ζουγανέλης - Χ. Ρώμας «Το Παιδί που μίλαγε με τα Φρούτα»

Η δισκογραφία σήμερα

Ορφέας

O Χάρης και ο Γιάννης. Ο Γιάννης και ο Χάρης.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χάρης Ρώμας συνεργάζονται για 7η φορά στο παιδικό θέατρο και έτσι προκύπτει ''Το Παιδί που μίλαγε με τα Φρούτα''. Ο Χάρης και ο Γιάννης αγαπούν τα παιδιά, ξέρουν ότι είναι τα πιο υγιή κύτταρα της κοινωνίας και προτού αναπόφευκτα διαβρωθούν από τις νοσηρές καταστάσεις που τα περιμένουν  στη γωνία, μόλις μεγαλώσουν λίγο, προσπαθούν να τα θωρακίσουν με μηνύματα, ιδέες και αισθητική.
Το κάνουν με τις παραστάσεις τους και τα τραγούδια τους. Στη καινούρια τους παράσταση και στο αντίστοιχο cd, που κρατάτε στα χέρια σας, το ομαδικό τραγούδι λέει χαρακτηριστικά ''πρέπει, αδέλφια, στο μυαλό μας να το βάλουμε καλά πως τελικά η φύση είναι η δύναμή μας''.
Ο Χάρης και ο Γιάννης, ο Γιάννης και ο Χάρης είναι σίγουροι πως κι αυτό το μήνυμα, για το σεβασμό που πρέπει να έχουμε απέναντι στη Μητέρα Φύση, θα εντυπωθεί βαθιά στις παιδικές ψυχές.

 

 

 
 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Γράφω τραγούδια για ανθρώπους που εκτιμώ και που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το μουσικό αποτέλεσμα των συνθέσεών μου χωρίς να τους κατατάσσω σε κατηγορίες. Τα καλά τραγούδια μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής μας και στόχος μου είναι να καταφέρνω να γράφω καλά τραγούδια χωρίς ταμπέλες.
Γιώργος Σαμπάνης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

31/5/1938 Ξεκινά τις εκπομπές του το Ελληνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ)

ΤΥΧΑΙΑ TAGS