73 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.09.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου

Γ. Ζουγανέλης - Χ. Ρώμας «Το Παιδί που μίλαγε με τα Φρούτα»

Η δισκογραφία σήμερα

Ορφέας

O Χάρης και ο Γιάννης. Ο Γιάννης και ο Χάρης.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χάρης Ρώμας συνεργάζονται για 7η φορά στο παιδικό θέατρο και έτσι προκύπτει ''Το Παιδί που μίλαγε με τα Φρούτα''. Ο Χάρης και ο Γιάννης αγαπούν τα παιδιά, ξέρουν ότι είναι τα πιο υγιή κύτταρα της κοινωνίας και προτού αναπόφευκτα διαβρωθούν από τις νοσηρές καταστάσεις που τα περιμένουν  στη γωνία, μόλις μεγαλώσουν λίγο, προσπαθούν να τα θωρακίσουν με μηνύματα, ιδέες και αισθητική.
Το κάνουν με τις παραστάσεις τους και τα τραγούδια τους. Στη καινούρια τους παράσταση και στο αντίστοιχο cd, που κρατάτε στα χέρια σας, το ομαδικό τραγούδι λέει χαρακτηριστικά ''πρέπει, αδέλφια, στο μυαλό μας να το βάλουμε καλά πως τελικά η φύση είναι η δύναμή μας''.
Ο Χάρης και ο Γιάννης, ο Γιάννης και ο Χάρης είναι σίγουροι πως κι αυτό το μήνυμα, για το σεβασμό που πρέπει να έχουμε απέναντι στη Μητέρα Φύση, θα εντυπωθεί βαθιά στις παιδικές ψυχές.

 

 

 
 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Κάθε μου λέξη μια σταγόνα αίμα.
Μίλτος Σαχτούρης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/9/1971 Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα" το τελευταίο ποίημα του Γεωργίου Σεφέρη, τρεις ημέρες μετά το θάνατό του

ΤΥΧΑΙΑ TAGS