78 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
17.09.2019
Ορφέας | Main Feed

Η δισκογραφία σήμερα

Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο

«Θα είμαι εδώ» είναι ο τίτλος του καινούργιου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος μόλις μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του έγινε διπλά πλατινένιος. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο “Yaya” στο Κολωνάκι στις 19 Δεκεμβρίου. Συντελεστές, φίλοι και θαυμαστές του Νίκου, έδωσαν το παρόν σ’αυτή τη ξεχωριστή βραδιά για εκείνον, μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο Γιάννης Πάριος, τον οποίο χαρακτήρισε “καλλιτεχνικό του πατέρα”, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Σαμπάνης, οValentino, η Sunny Μπαλτζή και πολλοί άλλοι.

Αν και σχετικά νέος στον χώρο ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχει κατακτήσει αρκετά μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, πράγμα που είναι μια μεγάλη κατάκτηση, δεδομένης της κρίσης που υφίσταται η μουσική βιομηχανία με την ευρύτερη έννοια.  
Η προσέλευση του κόσμου στο “Yaya” άρχισε αρκετή ώρα πριν την έλευση του Νίκου και σταδιακά κορυφώθηκε με την διασκέδαση να συνεχίζετε για αρκετές ώρες. Η συγκίνησή του, την στιγμή που του απονεμήθηκε η πλατίνα ήταν φανερή και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της δουλειάς αλλά κυρίως, τον κόσμο που τον στηρίζει. Χαμηλών τόνων και προσηλωμένος σε αυτό που κάνει, δεν δίνει λαβές για σχόλια για κανέναν λόγο πλην της δουλειάς του. Είναι από του πιο καταξιωμένους ερμηνευτές της γενιάς του, που προερχόμενος από reality show έχει καταφέρει να κάνει τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι.
Οδυσσέας Ελύτης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

17/9/1982 Πέθανε σε νοσοκομείο της Ρωσίας ο συνθέτης Μάνος Λοίζος
17/9/1988 Παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο, το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη με τους Γιώργο Νταλάρα, Ανδρέα Κουλουμπή, Νικήτα Τσακίρογλου
18/9/1970 Πέθανε στο Λονδίνο ο αμερικανός κιθαρίστας Τζίμυ Χέντριξ (Τζέιμς Μάρσαλ Χέντριξ), πιθανότατα από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS