125 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
12.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Η δισκογραφία σήμερα

Εύη Αργυρίου

Την Δευτέρα έγινε η απονομή χρυσού δίσκου για τα δυο τελευταία άλμπουμ του Χρήστου Θηβαίου, τους «Πέτρινους κήπους» και το «Πιο πέρα από τα μάτια» στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Cafe. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης γιόρτασε με συνεργάτες και φίλους ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Οδυσσέας Ιωάννου, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστα Παρίσης.
Την απονομή έκανε η Μαρία Θηβαίου (απλή συνωνυμία), διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρείας Legend η οποία τόνισε πως πρώτη φορά γίνεται απονομή για προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου. Αυτό συμβαίνει, όπως εξήγησε ο παραγωγός του Άγγελος Σφακιανάκης, από προσωπική επιθυμία του ίδιου και όχι επειδή οι προηγούμενοι δίσκοι δεν είχαν ανάλογες πωλήσεις.
Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε για την καθοδική πορεία της σημερινής δισκογραφίας και για την δυσκολία των καλλιτεχνών της νεότερης γενιάς, όπως ο Χρήστος Θηβαίος, να φτάσουν τόσο υψηλές πωλήσεις. Ο Γιώργος Ανδρέου με την σειρά του δήλωσε ευτυχής για την συνεργασία του με τον Χρήστο Θηβαίο και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (υπογράφει τους στίχους ενός τραγουδιού στους Πέτρινους Κήπους) ευχήθηκε να είμαστε δημιουργικοί σε οποιοδήποτε τομέα.
Τέλος ο Χρήστος Θηβαίος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, κλείνοντας την βραδιά με κάποια απ’ τα τραγούδια του, συνοδευμένα απ’ την κιθάρα του.

Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι.
Οδυσσέας Ελύτης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

12/11/1979 Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Πυθαγόρας (Παπασταματίου)

ΤΥΧΑΙΑ TAGS