107 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
16.07.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Video clip | Princess - Gregory Style

Videos

Ορφέας

Get Adobe Flash player

Κυκλοφόρησε το video clip  για το τραγούδι "Princess" - Gregory Style
 
 
Την Παγκόσμια ημέρα Ελεύθερης Έκφρασης, 27η Οκτωβρίου, επέλεξε ο Gregory Style να δώσει στη δημοσιότητα  το νideo clip του κομμάτιου με τίτλο "Princess" που διανέμεται ψηφιακά από τη Warner Music Greece!
 
Ο νεαρός καλλιτέχνης πρόσφατα βρέθηκε στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα "Athenaum Intercontinental" για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής υπάκουσε στις καλλιτεχνικές υποδείξεις του γνωστού και ταχύτατα εξελίξιμου σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαυρομούστακου και το αποτέλεσμα πραγματικά συναρπάζει!
Ο Αργύρης Ναστόπουλος και η Νικολέτα Περάκη -στιχουργοί του κομματιού- μαζί με το καλλιτεχνικό επιτελείο του video clip  - Πόπη Κάππα (Make Up Artist) ,Βίβιαν Χαραλαμπίδη  (Princess)Σοφία Σερέφογλου (Princess) και Βέρα Μακρομαρίδου (Princess) και η Δήμητρα Δημητροβα (ballerina) - ήταν εκεί!
Ο καθένας έβαλε το προσωπικό του λιθαράκι προκειμένου το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει και να θυμίσει την εποχή του Μπαρόκ, με τις πριγκίπισσες, τους πρίγκιπες και τον πάλαι ποτέ αριστοκρατικό τρόπο ζωής.
 
Στο video clip μπορείτε να δείτε κουστούμια μια άλλης εποχής, μάσκες εποχής Μπαρόκ, τρεις πριγκίπισσες να διαμάχονται για την καρδιά του πρωταγωνιστή, ένα πιάνο κι ένας Gregory Style να τα δίνει όλα! Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν το σκηνικό του κλιπ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε!
Kαλή σας ακρόαση

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Υπερτερεί συντριπτικώς ο πόλεμος.
Γιώργος Σεφέρης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.