140 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου εκδήλωσης

28.04.2012, Πυρήνας | Δώρος Δημοσθένους

Μουσικές εκδηλώσεις

Ορφέας

Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει για 2 μόνο παραστάσεις στον Πυρήνα,  τα Σάββατα 21 & 28 Απριλίου και μας ταξιδεύει στις εποχές και την ατμόσφαιρα των μπαρ του ‘50 και του ‘60! Blues, swing και rock & roll  μουσικές μιας άλλης εποχής, γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, έρχονται με την Άνοιξη μεταφέροντας στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική, διάσταση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Ο Δώρος Δημοσθένους, ιδανικός ερμηνευτής των υπέροχων αλλά και απαιτητικών αυτών μουσικών, ανεβαίνει στη σκηνή του Πυρήνα και μας ταξιδεύει στις εποχές και την ατμόσφαιρα των μπαρ του 50’ και του 60’. Μέσα από την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, την ερμηνευτική δεινότητα, τις απεριόριστες εκφραστικές δυνατότητες και την ελευθερία που αυτά του εξασφαλίζουν, ο Δώρος Δημοσθένους στήνει ένα πρόγραμμα αριστοτεχνικά φτιαγμένο για να εκφράσει τη γοητεία της εποχής …και της μουσικής!
Η  πλούσια εμπειρία του ερμηνευτή μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του. Βlues, swing και rock & roll για δυο ξεχωριστές βραδιές στον Πυρήνα, σε ένα πρόγραμμα με απαιτήσεις μα και τις ανάλογες ερμηνείες μιας παρέας εξαίρετων μουσικών που αποδίδει τα τραγούδια και τις μουσικές με φρέσκια ματιά, χωρίς ούτε στιγμή να προδίδεται η γοητεία και το ύφος. Και φυσικά…δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις των parties!

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ στον «Πυρήνα»
Βlues, swing και rock & roll
Let’s party…νοσταλγώντας τη γοητεία μιας εποχής ξεχασμένης!
Σάββατα:  21 & 28  Απριλίου

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 10 €

Αναλυτικά οι τιμές:
Εισιτήριο εισόδου:  10 €
Ποτήρι κρασί – Μπύρα: 4 €
Απλό ποτό: 6 €
Φιάλη κρασί : 25-30 €
Φιάλη απλό ποτό: 60 €

ΠΥΡΗΝΑΣ:  Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150, www.pirinas.com

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Γελάω άμα ακούω για ελληνικό ροκ. Είναι σα να μου λένε αμερικάνικο τσάμικο.
Στέλλα Βλαχογιάννη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/8/1952 Γεννήθηκε στην Κέρκυρα η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος

ΤΥΧΑΙΑ TAGS