92 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
12.12.2017
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου εκδήλωσης

28.03.2012, Μυθόπολις | Βασιλικός

Μουσικές εκδηλώσεις

Ορφέας

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ο Βασιλικός θα παρουσιάσει ζωντανά στο Λονδίνο, την πρώτη του προσωπική σουλειά με τίτλο «Vintage», ένα αριστουργηματικό μουσικό project, με μοναδικές επανεκτελέσεις κλασικών, αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών, της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Mythopolis music scene, χώρο που συχνά φιλοξενεί εμφανίσεις ελλήνων καλλιτεχνών. Μόνο με μια κιθάρα, θα ερμηνεύσει με τη μοναδική φωνή του τα τραγούδια του χρυσού «Vintage», όπως “Famous Blue Raincoat”, “Across The Universe”, “Dream a Little Dream”, “You Are My Destiny” αλλά και πολλά από τα αγαπημένα του κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο cd. Τη λίστα θα συμπληρώσουν κομμάτια του ίδιου του Βασιλικού, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία μέσα από τους Raining Pleasure.

Εναρξη: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 15
Μythopolis: 277 City Road, EC1V 1LA London, United Kingdom
www.mythopolis.co.uk
www.vassilikos.net

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Γράφω τραγούδια για ανθρώπους που εκτιμώ και που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το μουσικό αποτέλεσμα των συνθέσεών μου χωρίς να τους κατατάσσω σε κατηγορίες. Τα καλά τραγούδια μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής μας και στόχος μου είναι να καταφέρνω να γράφω καλά τραγούδια χωρίς ταμπέλες.
Γιώργος Σαμπάνης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

12/12/1915 Γεννήθηκε ο αμερικανός τραγουδιστής Φρανκ Σινάτρα