110 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
25.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου εκδήλωσης

12.03.202, Νέα Σμύρνη | Μαριώ

Μουσικές εκδηλώσεις

Ορφέας

Εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης για τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. Συναυλίες στη Νέα Σμύρνη με τη Μαριώ και τον Μπάμπη Τσέρτο. 12 και 14 Μαρτίου στον Πολυχώρο Γαλαξία
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου και του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης για την επέτειο των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν συναυλία της Μαριώς στις 12 Μαρτίου και συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου στις 14 Μαρτίου. Και οι δύο συναυλίες θα δωθούν στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» που έχει προστεθεί εδώ και έναν χρόνο περίπου στις πολιτιστικές υποδομές του δήμου Νέας Σμύρνης και έχει διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει κάθε μορφή και είδος καλλιτεχνικής και κοινωνικής έκφρασης.
Το εισιτήριο της κάθε συναυλίας κοστίζει μόλις 5 ευρώ και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου της Νέας Σμύρνης.

12.03.12
Συναυλία με τη Μαριώ: Η μεγάλη τελευταία ρεμπέτισσα, έρχεται να αποδείξει ότι στις φλέβες της, δεν κυλά αίμα πλέον… αλλά το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το σμυρνέικο τραγούδι.

14.03.12
Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο: Σε ένα πρόγραμμα που ο ίδιος επιμελήθηκε, θα προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά με επιλογές από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και σμυρνέικα τραγούδια.

Λίγα λόγια για τις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης επιχειρούν φέτος, με ιστορική αυτογνωσία, μία διαδρομή-αναδρομή πολιτισμού και θύμησης για όσα αφήσαμε εκεί, στις στάχτες του αφανισμού μας, και για όσα από αυτά αναστήσαμε εδώ και ζούμε μαζί τους, αξιοποιώντας τα ως στοιχεία κληρονομιάς και ταυτότητας της πόλης μας.
Στους τρεις κύκλους από τους οποίους θα απαρτίζεται το ετήσιο αφιέρωμα, θα παρουσιαστούν είδη και μορφές πνευματικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής έκφρασης μέσα από μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές βραδιές και βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις ιστορικών αλλά και εικαστικών εκθέσεων καλλιτεχνών από τη Σμύρνη, διαλέξεις και βέβαια αφιερωματικών εκδηλώσεων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, που θα αναφέρονται στη Σμύρνη και που μεταλαμπαδεύτηκαν στην πόλη μας. Ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας».
Οι περισσότερες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο και σε όσες υπάρχει εισιτήριο αυτό θα στοιχίζει μόνο 5 ευρώ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου της Νέας Σμύρνης.

Γαλαξίας: Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης
Ώρα έναρξης: 19.30
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού Γαλαξίας: 210 9334064
Πολιτιστικός οργανισμός: 210 9310408
www.neasmyrni.gr
Τα εισιτήρια θα διατείθενται μία ημέρα πριν από κάθε εκδήλωση καθώς και την ίδια ημέρα της εκδήλωσης. (Ώρες λειτουργίας: 18.00-22.00)

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Που να σε ταξιδέψω, γυαλιά και λαμαρίνες, γεμίσανε τα χρόνια, με εκτελεσμένους μήνες.
Κώστας Τριπολίτης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

25/8/1934 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής
26/8/1943 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Δάκης (Βρασίδας Χαραλαμπίδης)